V květnu proběhnou šestnácté Moravskotřebovské arkády

Ve dnech 28. a 29. května 2016 proběhne 16. ročník nesoutěžního přehlídkového sborového festivalu Moravskotřebovské arkády. Jeho organizátorem je Základní umělecká škola Moravská Třebová ve spolupráci s občanským sdružením Fermáta Moravská Třebová a je určen dětským, mládežnickým a dospělým pěveckým sborům, které se přihlásí v určeném termínu.



Antonín Havelka, čtvrtek 28. ledna 2016
Magazín > Sborový život

Moravskotřebovské arkády 2014

Petra Zápecová / Facebook

Hlavní program festivalu je rozvržen do dvou dnů. V sobotu 28. 5. proběhne hudební program bez účasti sborů. Samotná festivalová přehlídka sborů se uskuteční v neděli 29. 5. dopoledne v kostele Nanebevzetí Panny Marie a odpoledne na nádvoří renesančního zámku. Důležitou součástí festivalu je celorepubliková přehlídka výtvarných prací s názvem Výtvarný svět na zámku.

Podmínkou účasti na festivalu je uhrazení poplatku ve výši 1.500 Kč , který bude celý věnován prostřednictvím občanského sdružení Fermáta sbírkovému projektu Nadace rozvoje občanské společnosti a České televize Pomozte dětem! Číslo účtu i s variabilním symbolem zašleme přihlášeným sborům po uzávěrce přihlášek, tedy po 30. únoru 2016.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)