Blíží se velký Letní tábor Hudební mládeže

Sdružení Hudební mládež pořádá v Poděbradech v následujících dnech od 16. do 25. srpna 2017 velký Letní tábor HM. Zájemci se mohou zúčastnit hodin sborového zpěvu, hry ve smyčcovém orchestru, kurzu zpěvu a práce s hlasem, klavírního kurzu a dalších.



Redakce, středa 16. srpna 2017
Magazín > Zprávičky

Hudební mládež

Archiv HM / HM

Hodiny sborového zpěvu vyžadují pouze znalost not, hudební sluch a nadšení do společné práce. Sbormistrem letos bude Michael Pinkas. Ovšem nadšenci se mohou zúčastnit více oborů zároveň. Připraven je také bohatý doprovodný program.

Letní tábor HM je určený pro účastníky ve věku 12 - 20 let. Bližší informace poskytne 777 010 250, Mgr. Eva Matušková, sekretariát HM, nebo web HM na adrese www.hudebnimladez.cz. Program tábora HM je zaměřený především pro mladé amatérské nebo poloprofesionální hudebníky a zpěváky (na úrovni ZUŠ nebo konzervatoře) a zájemce o tanec, literaturu, divadlo a výtvarné umění.

Hudební mládež ČR je sdružení mladých lidí, kteří se zajímají o kvalitní kulturu a umění. Dává možnost setkávat se s přáteli podobných zájmů z celé ČR na festivalech, seminářích, koncertech, divadelních představeních.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)