Moravskotřebovské arkády otevírají přihlášky pro letošní ročník

Zveme vás na 18. ročník nesoutěžního přehlídkového sborového festivalu Moravskotřebovské arkády. Je určen pro amatérské dětské, mládežnické a dospělé pěvecké sbory. Uskuteční se v neděli 27. května 2018. Jeho organizátorem je Základní umělecká škola Moravská Třebová.



Antonín Havelka, čtvrtek 18. ledna 2018
Magazín > Zprávičky

Moravskotřebovské arkády 2016

archiv festivalu / Moravskotřebovské arkády

Festival sestává ze dvou částí. V čase 10:00 až 12:00 proběhne část s názvem Festival duchovní hudby v kostele Nanebevzetí Panny Marie nebo kostele Českobratrské církve evangelické. Od 13:30 pak začne hlavní přehlídka sborů s volným repertoárem na nádvoří moravskotřebovského renesančního zámku. Sbory se mohou rozhodnout, zda se zúčastní obou částí či jenom jedné z nich.

Přihlášku můžete vyplnit a odeslat online na webu ZUŠ Moravská Třebová zde . Pokud preferujete písemnou korespondenci nebo budete chtít zaslat přihlášku e-mailem, je k dispozici ke stažení zde . Termín uzávěrky podání přihlášek je 28. února 2018. Podmínkou účasti na festivalu je uhrazení poplatku ve výši 1.500 Kč , který bude celý věnován sbírkovému projektu Nadace rozvoje občanské společnosti a České televize Pomozte dětem!

Pokud se k nám chcete připojit a zazpívat si v krásných zámeckých prostorách, kontaktujte nás. Těšíme se na Vaši účast!


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)