Přijďte na Medailon k životnímu jubileu prof. Jiřího Chvály

Dovolujeme si Vás srdečně pozvat na Medailon k životnímu jubileu prof. Jiřího Chvály, který se koná v pondělí 24. září 2018 v 16 hod. v Divadle „U Valšů“, ul. Karolíny Světlé 18, Praha 1. Pořadem bude provázet PhDr. Radmila Hrdinová.



redakce / TZ, čtvrtek 20. září 2018
Magazín > Zprávičky

Pražské Divadlo U Valšů

Život 90 / archiv spolku

Prof. Jiří Chvála

Prof. Jiří Chvála se po absolvování Hudební fakulty AMU stal sbormistrem Českého pěveckého sboru při České filharmonii. Od roku 1967 je uměleckým ředitelem a sbormistrem Kühnova dětského sboru. Současně již řadu let působí pedagogicky na Hudební fakultě AMU Jako profesor dirigování a sborových disciplin. S Kühnovým dětským sborem absolvoval desítky úspěšných vystoupení v zahraničí. Spolupracuje s českými i zahraničními operními scénami a rovněž přednášel na mnoha mezinárodních sborových seminářích. Vedle obrovského počtu rozhlasových snímků má také více než třicet gramofonových nahrávek.

Divadlo U Valšů

Divadlo U Valšů je profesionální divadelní scéna, kde se můžete setkat se známými umělci a a zajímavými osobnostmi. Bezbariérový prostor hlediště pro 100 sedících diváků. Bezbariérový přístup na jeviště. Divadlo provozuje Život 90, z.ú., který se zabývá poskytováním širokého spektra služeb a pomoci seniorům.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)