Blíží se další setkání Klubu sbormistrů!

Všichni sbormistři jsou srdečně zváni na Jarní víkendové setkání Klubu sbormistrů. Akreditovaný kurz je určený a otevřený zájemcům z řad zkušených i začínajících sbormistrů dětských pěveckých sborů, je koncipován jako práce ve sborových dílnách pod vedením erudovaných lektorů.



Barbora Novotná, sobota 19. ledna 2008
Magazín > Sborový život

NIPOS Artama

Jarní setkání je součástí volného cyklu inspirativních seminářů Klubu sbormistrů tradičně pořádaných NIPOS ARTAMA, tentokrát ve spolupráci s Dětským a mládežnickým sborovým studiem Permoník ve dnech 7.–9. března 2008 v Karviné. Jednotlivé dílny budou tentokrát zaměřeny na metodiku práce s dětskými sbory a na interpretaci soudobých skladeb v dětském sboru, současně seminaristé nahlédnou do zákulisí Sborového studia Permoník, které s pěti přípravnými odděleními a jedním oddělením koncertním patří k největším sborovým školám v České republice a svou uměleckou kvalitou se řadí ke špičkovým evropským souborům.

Předpokládaný účastnický poplatek činí 1050 Kč a zahrnuje ubytování, stravování a kurzovné. Přihlášku na seminář Klubu sbormistrů najdete na internetové adrese: http://www.nipos-mk.cz/text.asp?ID=896 , zasílejte ji do 11. února 2008 na adresu nebo email: NIPOS ARTAMA, Barbora Novotná, P.O.Box 12, Blanická 4, 120 21 Praha 2; tel.: 221 507 975; email: bnovotna@nipos-mk.cz.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)