Další nabídka zahraničních festivalů

I v letošním roce se koná řada tradičních mezinárodních festivalů. Neváhejte, přihlaste se a reprezentujte tak český sborový zpěv v zahraničí!



-cs-, pondělí 22. března 2010
Magazín > Zahraničí

Ohrid Choir Festival 2009

Ohrid Choir Festival

Ohrid Choir Festival

V makedonském Ohridu se ve dnech od 26. do 30. srpna 2010 uskuteční festival, kterého se mohou zůčastnit všechny pěvecké sbory a uskupení. Účastníci musí spolu s přihlíškou poslat fotku sboru, sbormistra a audio nahrávku, vše do konce května 2010. Více informací a také příhlášku naleznete na domovských stránkách festivalu www.ohridchoirfestival.com.

Istanbul Koro Günleri

Další sborový festival se koná v Turecku od 3. do 8. listopadu 2010 v Istanbulu. Veškeré informace naleznete na internetové adrese www.istanbulchoirdays.com. Uzávěrka přihlášek je koncem srpna 2010.

Nina Griegfestival

Tento soutěžní festival se koná ve dnech od 14. do 17. ŕíjna 2010 a je určen pro dětské a mládežnické pěvecké sbory se zpěváky do 24 let. V rámci festivalu se také koná soutěž jednotlivců. Repertoár sborů musí ve všech kategoriích obsahovat kromě jiných i skladbu skladate pocházejícího ze země a odkud pochází sbor a skladbu severského skladatele. Více informací naleznete v informačním letáku. Přihlášku sboru i přihlášku jednotlivce odesílejte do 1. června 2010.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)