Novoroční koncert Symfonického orchestru hl. m. Prahy FOK bude letos online!

Letos se Slovanské tance Antonína Dvořáka rozezní ve Smetanově síni Obecního domu bez diváků, zato si je však budete moci pustit kdekoli online!



FOK, středa 30. prosince 2020
Magazín > Zprávičky

Novoroční koncert FOK

FOK / FOK

Příchod Nového roku bývá vždy slavnostní a plný pozitivně laděných očekávání. S doznívajícím Silvestrem dokonce až veselý! To vše naplňuje hudba Slovanských tanců Antonína Dvořáka a FOK se k tomuto kusu na Nový rok pravidelně vrací již mnoho let. Smetanova síň je zaplněná českými návštěvníky i mnoha zahraničními hosty, pro které jsou Slovanské tance známým dílem. Vždyť jejich sláva se již brzy po vzniku šířila raketovou rychlostí. Jen v prvním roce po premiéře I. Řady se hrály v Drážďanech, Hamburku, Nice, Berlíně, Londýně, New Yorku, Bonnu, Bostonu, Grazu, Kolíně nad Rýnem, Luzernu i v dalších městech. Oslavme Nový rok s Dvořákem a šéfdirigentem FOK Tomášem Braunerem, který tak pomyslně spolu s posluchači pozvedne novoroční číši.

Přenos poběží na Facebooku FOK a YouTube FOK a především na nové Televizi Naživo, kterou naladíte online a také na klasických televizích.

ANTONÍN DVOŘÁK

Slovanské tance op. 46 a 72

SYMFONICKÝ ORCHESTR HL. M. PRAHY FOK

Tomáš BRAUNER | dirigent


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)