V jabloneckém Eurocentru zazní a rozkvete "Kytička písniček 2022"

Srdečně Vás zveme na přehlídku dětských pěveckých sborů mateřských škol s názvem "Kytička písniček" 2022", která se uskuteční dne 17.5.2022, od 16.00 hodin v jabloneckém Eurocentru.



V.Pokorná, středa 30. března 2022
Magazín > Sborový život

DPS Skřivánek

archiv sboru / DPS Skřivánek

Dětský pěvecký sbor "SKŘIVÁNEK", z.s. z Jablonce nad Nisou, který si vloni připomněl 35 let od svého založení, pořádá ve spolupráci s KULTURA Jablonec, p.o. opět po dvou letech akci nazvanou "KYTIČKA PÍSNIČEK" - 17.ročník.

Přehlídka dětských pěveckých sborů mateřských škol Libereckého kraje se uskuteční dne 17.5.2022, od 16.00 hodin ve velkém sále, popřípadě za pěkného počasí na Letní scéně Eurocentra.

Více, jak stovka malých předškoláčků zpříjemní jarní odpoledne jabloneckým divákům, pro které se tato hezká akce stala již tradicí. Moderátorkami celého odpoledne budou Zuzanka Bílková a Loisinka Nalezená, budoucí školačky. Celou akci podporuje statutární město Jablonec nad Nisou a záštitu s finanční podporou převzal pan ing.D.Ramzer, náměstek hejtmana Libereckého kraje pro resort školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti.

Nebudou chybět, dárky, květiny, radost a vzpomínky na hezké hudební odpoledne.

Srdečně zve Věra Pokorná, sbormistryně DPS "SKŘIVÁNEK", z.s. Jablonec nad Nisou


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)