Voláme všechny muzikanty!

Taky máte před Vánoci koncert za koncertem a svátky skoro nestíháte? Nebo nejste natolik aktivními muzikanty, ale rádi si zazpíváte nebo zahrajete? Přijďte se odreagovat na koncert-nekoncert!



 , neděle 18. prosince 2005
Magazín > Sborový život

Garantem letošního provedení Rybovy České mše vánoční v hale pražského Hlavního nádraží je opět mladý dirigent Lukáš Prchal.

Již se stalo tradicí provozovat "Rybovku" 23. prosince v hale Hlavního nádraží v Praze, v nezaměnitelné atmosféře předvánočního cestovního hemžení, povzbuzování a čirého nadšení i dojetí trvalých obyvatel nádraží a neustálého hlášení tlampače "Na nástupiště číslo...jedna...přijel osobní vlak.....". Na tomhle koncertě hrají a zpívají všichni, kdo mají chuť. I náhodně kolemjdoucí muzikanti si vida, že chybí violoncello nechávají ujet vlak a usedají za pult. A že letos přišlo 5 fléten? Ať hrajou!

A tak Vás zvu všechny - zpěváky, celé sbory, instrumentalisty, diváky - přijďte v pátek 23. 12. 2005 v 13 hodin do vrchní haly Hlavního nádraží (nad pokladnami vpravo). Noty pokud možno s sebou, instrumentalisté pokud možno pult.

Těší se na Vás Lukáš Prchal a Chrámový sbor Sv.Ducha, Mikrochor, Brécy, Koncertní orchestr akademie a mnoho dalších!


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)