Svátky písní Olomouc

aktualizováno pro ročník 2022

Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky Písní Olomouc vznikl v roce 1972. Za dobu své existence si svou silnou tradicí vybudoval významné místo mezi ostatními českými a evropskými festivaly. Olomouc se každoročně v prvním červnovém týdnu stává místem setkávání množství pěveckých sborů z mnoha světových zemí. Svátky Písní Olomouc reprezentuje zejména mezinárodní soutěž pěveckých sborů Mundi Cantant, nově mezinárodní soutěž mládežnických orchestrů Harmonia Iuvenalis (opět bude zařazena v roce 2023) a dále množství nekoncertních vystoupení pěveckých sborů, cyklus workshopů, masterclass pro sbory a bohatý doprovodný program. Pro sbormistry jsou pak cenná setkání se soutěžní porotou, v níž zasedají zkušení a významní mezinárodní sbormistři a lektoři z Evropy a Asie, kteří jsou připravení poskytovat konzultace po sborových výkonech.


místo konání

Olomouc (Česká republika)


základní charakteristika

  • soutěžní festival s mezinárodní účastí určený pro dětské sbory, sbory mládeže a sbory dospělých poskytující slevu pro řádné členy UČPS
  • první ročník se uskutečnil v roce 1972

organizátor

OLArt21, z.s.

kontakty

www.svatkypisniolomouc.cz

Nenakonice 386
Věrovany 783 75
IČ: 14136210

info@svatkypisniolomouc.cz

podmínky účasti

Uzávěrka přihlášek 30. dubna 2022; Více na: https://www.svatkypisniolomouc.cz/soutez.html#podminky-ucasti

účastnický poplatek

REGISTRAČNÍ POPLATEK účast v 1 soutěžní kategorii 200 Kč / osoba (SO) 300 Kč / osoba (PÁ + SO) účast ve 2 soutěžních kategoriích 300 Kč / osoba (SO) 400 Kč / osoba (PÁ + SO)




Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)