Licenční smlouva s OSA byla uzavřena

Předseda hlavního výboru Unie českých pěveckých sborů podepsal v minulých dnech licenční smlouvu o veřejném provozování hudebních děl v roce 2008 s Ochranným svazem autorským. Tato smlouva opět zjednodušší všem řádným členským sborům povinnost vypořádání závazků plynoucích z autorského práva.



-cs-, čtvrtek 26. června 2008
Magazín > Zprávičky

OSA (staré logo)

Řádní členové Unie díky této smlouvě opět nemusí hlásit každý jednotlivý koncert s předstihem Ochrannému svazu autorskému a nemusí hradit autorské licenční poplatky. Ty za ně paušálně uhradí Unie českých pěveckých sborů. Veškeré povinnosti členských sborů jako pořadatelů koncertů jsou pak redukovány na odeslání souhrnu provedené chráněné tvorby za jednotlivá pololetí.

Unie českých pěveckých sborů dále uzavřela s Ochranným svazem autorským smlouvu o reklamní spolupráci, která členské sbory Unie zavazuje k prezentaci OSA jako partnera na všech propagačních materiálech koncertů a k distribuci propagačních materiálů OSA všem návštěvníkům koncertu. Více informací najdete zde: Informace o platnosti licenční smlouvy UČPS a OSA.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)