Komorní smíšený sbor Subito hledá zpěváky do hlasových skupin tenor a bas

Požadujeme zdravou míru nadšení, předchozí sborovou/pěveckou zkušenost (čtení z listu výhodou), zdravý hlas a smysl pro humor.



Michaela Králová, středa 13. února 2013
Magazín > Sborový život

Komorní smíšený sbor Subito z Prahy

Členové souboru jsou mladí zpěváci ve věku od dvaceti do třiceti let s bohatou sborovou zkušeností a obrovským nadšením pro sborové zpívání. Repertoár sboru je proto poměrně široký, zaměřuje se však nejvíce na tvorbu duchoví i světskou z období renesance a baroka a současně i 20. století. Většina uváděných skladeb je určena sboru a capella, avšak sbor na své koncerty pravidelně zve instrumentalisty (cink, varhany, housle, violoncello, smyčcové kvarteto nebo cimbálovou muziku). Subito každoročně organizuje několik jarních, podzimních a vánočních koncertů zejména pro pražské publikum, účastní se vernisáží a uměleckých setkání. Dramaturgie koncertních vystoupení vždy vychází z touhy objevovat nové souvislosti a inspirační zdroje autorů sborové tvorby.

Zkoušky probíhají každé pondělí 18:00 - 20:30 v ZŠ U Svatého Štěpána, Praha 2.

Fotografie, videa, nahrávky a další informace: www.sborsubito.cz, www.facebook.com/Subitochoir, www.youtube.com/user/subitochoir/videos

V případě zájmu se neváhejte ozvat na subitochoir@seznam.cz či na tel.: 724 745 747. Těšíme se na vás.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)