Mikulovem se rozezní sborový zpěv, město hostí festival Kampanila 2017

Jihomoravské městečko se koncem léta opět stane hostitelem Mezinárodního festivalu sborového zpěvu Kampanila. Devatenáctý ročník pravidelného setkání se uskuteční od 1. do 3. září 2017. Na koncertech v kostele sv. Václava, Rajské zahradě a v kostele svatého Jana Křtitele se představí přední pěvecká tělesa z České republiky i zahraniční host.



Redakce, sobota 19. srpna 2017
Magazín > Sborový život

Virtuosi di Mikulov

archiv sboru / www.vidimi.cz

Na zahajovacím koncertě v pátek 1. září se za doprovodu orchestru Mladých brněnských symfoniků představí sbory Láska opravdivá, Pěvecké sdružení moravských učitelů a Akademické pěvecké sdružení Moravan. První tóny se rozezní v 18 hodin v Rajské zahradě mikulovského gymnázia.

Během sobotního programu nazvaného Setkání přivítá návštěvníky domácí pořadatelský sbor Virtuosi di Mikulov, dále pak brněnské sbory Lumír a Boni discipuli a sbor Cantemus z německého městečka Mittweida.

Závěrečný koncert se pak uskuteční v Chrámu sv. Jana Křtitele v neděli 3. září od 15 hodin. Vystoupí brněnský sbor Primavera pod vedením sbormistryně Martiny Kirové. Vstup na tento koncert je volný.

Záštitu nad festivalem převzal Rostislav Koštial, starosta města Mikulov. Více informací naleznete na webových stránkách města Mikulov.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)