Zimní CANTUS je na světě!

V těchto dnech do Vašich poštovních schránek přichází poslední letošní číslo časopisu CANTUS. Z jeho titulní stránky na vás pohlíží sbormistr Ivan Sedláček, který uvnitř čísla odpovídá na otázky Věry Lejskové. Zajímavé čtení najdete však i v dalších rubrikách.



-cs-, čtvrtek 28. prosince 2006
Magazín > Zprávičky

Cantus 71

Hlavním článkem čísla je komponovaná reportáž z letošního ročníku velkého českého festivalu Bohemia cantat, který také čtenářům našeho časopisu věnoval dárkové CD. Velkou reportáží vám přiblížíme atmosféru soutěže dětských sborů v Novém Jičíně, v nové rubrice věnované odborným studiím přinášíme zamyšlení Ivana Poledňáka nad současností a budoucností sborového zpěvu, připomeneme čtyřicet let práce sbormistra Lumíra Pivovarského v Ostravském vysokoškolském sboru a ve spolupráci s britskou Nadací Benjamina Brittena a Petera Pearse vzpomeneme výročí úmrtí autora slavných Ceremony of Carols. Úvodní fejeton nám tentokrát napsal mistr hudebního pera, skladatel a spisovatel Ilja Hurník.

To jsou jen některé lahůdky z velké nabídky zimního čísla časopisu CANTUS. Už nyní ale připravujeme první číslo dalšího ročníku časopisu. Nezapomeňte si jej proto během ledna předplatit.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)